וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לאירוח מושלם: טארט סלק, פטה וטימין

27.9.2016 / 8:27

הטריק באירוח הוא להרשים בלי לעבוד קשה מידי, בדיוק כמו במתכון לטארט סלק עם גבינת פטה ועלי טימין שהשלב הכי מאתגר בו הוא לזכור להפשיר את בצק העלים לילה לפני

בבושקה הפקות

מאפי בצק עלים הם דרך מהירה להרשים בלי להתאמץ. שימו לב להפשיר את הבצק לאורך הלילה במקרר, ולהוציא אותו משם ממש ברגע האחרון. החום הישראלי ממיס את השכבות ופוגע בהתנפחות שלו בתנור. אפשר להשתמש באורגנו או זעתר במקום הטימין.

טארט סלק. אפיק גבאי,
טארט סלק/אפיק גבאי

מצרכים:

ל-4 מנות

1/2 חבילה בצק עלים מופשר לילה במקרר (300 גרם, עדיף על בסיס חמאה)
סלט סלק מוכן
עלים מ-4-5 גבעולי טימין
120 גרם גבינה בולגרית או פטה 20% שומן

sheen-shitof

עוד בוואלה!

איך הופכים אריזת פלסטיק לעציץ?

בשיתוף תאגיד המיחזור תמיר

אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.

2. מניחים את יריעת בצק העלים על נייר אפייה.

3. מניחים את סלט הסלק על הבצק בשכבה אחידה ומשאירים שוליים של 2.5 ס"מ.

4. מפוררים מגבינת הפטה מעל הסלק. ומעליה מפזרים את עלי הטימין.

5. מכניסים לתנור ואופים 20 דקות, עד הזהבה.

6. להגשה: מוציאים את המאפה המוכן מהתנור חותכים לריבועים ומזלפים מעל עוד מעט שמן זית. מגישים לצד עלים ירוקים רעננים.

לעוד מתכונים ללא מאמץ:
פתיתים של אושר ברוטב אדום ומפתיע
זהוב עולה: חומוס עם פרחי כרובית פריכים
קציצות עסיסיות במיוחד

מערכת וואלה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully