וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קייטנה במטבח: חטיפי קורנפלקס עם שוקולד צ'יפס

בשיתוף סוגת

20.7.2022 / 7:00

שאריות הקורנפלקס שנותרו במזווה לא מתבזבזות והופכות בזריזות לחטיפים פריכים וקראנצ'יים מלמעלה ורכים מבפנים. נשנושים שישמחו כל ילד בחופש

חטיפי קורנפלקס. נמרוד סונדרס
חיתוכיות קורנפלקס ושוקולד צ'יפס, תודו שזה גאוני/נמרוד סונדרס

תהיתי איך יתכן שכמעט בכל פעם שאני הולכת לקניות בסופר יש צורך לקנות קורנפלקס חדש - "מה, כבר נגמר?" אני שואלת את ילדי החופש שלי שמביטים דרכי בעיניים מלבניות מזוגגות כמסך זכוכית. הם עונים בהיסוס "כן אמא...והפעם תקני מהסוגים הטעימים טוב?"

מאוחר יותר, כשסידרתי את המצרכים שקניתי בארונות, גיליתי באחת מהפינות היותר חשוכות מרבץ קורנפלקס! כמות עצומה של שקיות מותחלות (סגורות היטב בגומיה! הם יודעים ששקיות פתוחות משגעות אותי).

כך, מתוך צורך אמיתי לפתרון יצירתי, קל ומהיר הכנה, נולד המתכון הבא. בתוספת כמה מצרכים יתקבל תוך זמן קצר מאפה שחום וריחני, פריך וקראנצ'י מלמעלה ורך מבפנים, אותו ניתן לחתוך לחטיפים וכמה שזה טעים.

חטיפי קורנפלקס עם שוקולד צ'יפס

מתכון מאת: נעמה נויהאוז

20 דקות עבודה,60 דקות סה"כ,קל להכנה,12 יחידות
חטיפי קורנפלקס. נמרוד סונדרס
חטיפי קורנפלקס

מצרכים למתכון

  • מצרכים לתבנית מלבנית 20*30:

    • 140גרםקמח תופח (כוס)
    • 100גרםסוכר חום דמררה (1/2 כוס)
    • ½כפיתמלח
    • 70גרםקורנפלקס , אפשר לערבב מספר סוגים (2 כוסות)
    • 100גרםשקדים מולבנים פרוסים, מומלץ לקלות את השקדים קלות במחבת יבשה לפני האפייה (כוס)
    • 100גרםשוקולד צ'יפס (3/4 כוס)
    • 50גרםצימוקים קטנים כהים
    • 3ביצים M טרופות
    • 90גרםשמן קנולה (1/2 כוס)
    • ½כפיתתמצית וניל

אופן ההכנה

איך מכינים חטיפי קורנפלקס עם שוקולד צ'יפס?

  • 1
    מחממים תנור ל-175 מעלות.
  • 2
    בקערה מערבבים את החומרים היבשים - קמח, סוכר, מלח, קורנפלקס, שקדים, שוקולד צ'יפס וצימוקים.
  • 3
    בקערה קטנה נפרדת מערבבים את החומרים הרטובים - ביצים, שמן ותמצית וניל.
  • 4
    מוסיפים את הרטובים לקערה של היבשים ומערבבים כדקה, לא יותר. תתקבל תערובת לחה ומעט דביקה.
  • 5
    מניחים נייר אפיה בתוך התבנית, כך ששוליו מכסים את הדפנות ונשארים גלויים (זה יקל על הוצאת המאפה בשלמותו מתוך התבנית לפני חיתוכו לחטיפים). משטחים ומהדקים בעדינות את התערובת בתוך התבנית.
  • 6
    אופים כ-30 דקות עד להזהבה עמוקה ומשאירים בחוץ להתקרר לחלוטין בתוך התבנית.
  • 7
    מוציאים את המאפה ומניחים על משטח, בעזרת נייר האפייה. חותכים לחטיפים לפי הגודל הרצוי.
  • ניתן לשמור בקופסה אטומה מחוץ למקרר כשלושה ימים.
נעמה נויהאוז, בשיתוף סוגת

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully